Latest Album

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac.

banner
RORY ROLLINS

Blog

Rumba a l’estudi

2 mesos d’assajos diaris

El passat 24 de gener de l’any 2020, vam enregistrar les nostres cançons en directe, per a un projecte televisiu de TV3 anomenat “Rumba a l’estudi“. Els Delai vam anar fins a l’estudi de gravació “Estudis Ground” que es troba a Cornellà de Terri província de Girona.

Estada

Vam arribar a Cornellà de Terri al matí ben d’hora, amb temps per poder anar a esmorzar i confraternitzar una estona en família abans de l’enregistrament. Un cop dins de l’estudi ens vam posar mans a l’obra i amb concentració vam anar endavant. Des de la primera presa de contacte es podia veure un seriós ambient de treball i professionalitat. Durant els primers 15 minuts vam recórrer les instal·lacions i vam conèixer a l’equip. Un cop fetes les presentacions oficials, vam tenir uns 45 minuts per connectar, posar-nos còmodes, provar so i començar a gravar.

Enregistrament

Per a l’enregistrament hem preparat 18 cançons de Els Delai, i hem tingut un dur treball per treure el millor de cadascuna d’elles, ja que hem hagut d’escurçar-ne moltes d’elles per poder gravar-les en tan sols 54 minuts, que és la durada del programa. Ens hem trobat amb un equip tècnic molt professional que no han dubtat a ajudar, complaure o cobrir qualsevol necessitat que sorgís. Un tracte molt càlid i humà que ens ha fet sentir còmodes i tranquils.

Un dia inoblidable

Un inoblidable matí en què vam poder donar el millor de nosaltres, regalant art i deixant latent el missatge de cadascuna de les nostres cançons. Aviat podrem veure el resultat d’aquesta experiència i fer la nostra pròpia valoració. Com a mínim ens ha servit per tancar-nos dos mesos i polir un repertori que estava un xic oblidat i mal acabat.

Salut i rumba catalana.

Rumba a l'estudi de TV3
Estudis Ground. 
RGB produccions. 
La banda abans de gra bar
Els Delai a Rumba a l’Estudi. Moments abans de començar la grabació.

Vídeo final

Ara els Delai tenim totes les cançons dels dos discos arreglades per entrar en acció en qualsevol dels concerts del 2020.

Veure vídeo

No Comments

Post a Comment