Latest Album

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac.

banner
RORY ROLLINS

Blog

Grabació Els Delai a Rumba a l'estudi

Rumba a l’estudi

El passat 24 de gener de l’any 2020, vam enregistrar les nostres cançons en directe, per a un projecte televisiu de TV3 anomenat “Rumba a l’estudi“. Els Delai vam anar fins a l’estudi de gravació “Estudis Ground” que es troba a Cornellà de Terri província de Girona.

Vam arribar a Cornellà de Terri al matí ben d’hora, amb temps per poder anar a esmorzar i confraternitzar una estona en família abans de l’enregistrament. Un cop dins de l’estudi ens vam posar mans a l’obra i amb concentració vam anar endavant. Des de la primera presa de contacte es podia veure un seriós ambient de treball i professionalitat. Durant els primers 15 minuts vam recórrer les instal·lacions i vam conèixer a l’equip. Un cop fetes les presentacions oficials, vam tenir uns 45 minuts per connectar, posar-nos còmodes, provar so i començar a gravar.

Per a l’enregistrament hem preparat 18 cançons de Els Delai, i hem tingut un dur treball per treure el millor de cadascuna d’elles, ja que hem hagut d’escurçar-ne moltes d’elles per poder gravar-les en tan sols 54 minuts, que és la durada del programa. Ens hem trobat amb un equip tècnic molt professional que no han dubtat a ajudar, complaure o cobrir qualsevol necessitat que sorgís. Un tracte molt càlid i humà que ens ha fet sentir còmodes i tranquils.

Un inoblidable matí en què vam poder donar el millor de nosaltres, regalant art i deixant latent el missatge de cadascuna de les nostres cançons. Aviat podrem veure el resultat d’aquesta experiència i fer la nostra pròpia valoració. Com a mínim ens ha servit per tancar-nos dos mesos i polir un repertori que estava un xic oblidat i mal acabat.

Ara els Delai tenim totes les cançons dels dos discos arreglades per entrar en acció en qualsevol dels concerts del 2020.

Salut i rumba catalana.

Rumba a l'estudi de TV3
Estudis Ground. 
RGB produccions. 
La banda abans de gra bar
Els Delai a Rumba a l’Estudi. Moments abans de començar la grabació.

No Comments

Post a Comment

Call Now ButtonTruca'ns