Latest Album

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac.

banner
RORY ROLLINS

Blog

Gravació Xisku de Céret

Va ser un dia esplèndid! Ben aviat pel matí, vam anar a Can Quim a buscar uns entrepans i aigües per tothom i ens vam posar en marxa cap a Céret on havíem quedat el bar les Arcades amb la gent que vulgués participar.

Quan vam arribar ens vam meravellar de l’èxit obtingut en la crida pel facebook que vam fer i al veure tanta gent de seguida vam començar a planificar tots els passos a fer a la gravació per coordinar a la gent i així tenir atent a tothom perquè no es perdés detall de la programació.

La complexitat va ser notable , ja que la gravació es situava dins del mercat de Ceret, on es concentra molta gent cada diumenge. Quan vam tenir-ho tot preparat va ser… càmera acció!! I tot va passar rapidíssim.

Cal dir que durant la gravació i van predominar  rialles, bon rotllo i molta diversió.

Cap el migdia vam parar a dinar, menys la cabra, el burro i en Xisku que es van dedicar a fer unes gravacions pel poble.

Quan vam estar tots ben tips i servits ens vam dirigir a la barberia Abat Torres on el nostre bon amic Abat Olivier ens va servir uns cafès i vam gravar la darrera part mentre li repassava la barba en Xisku.

En definitiva un dia rodó!

No Comments

Post a Comment