Latest Album

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac.

banner
RORY ROLLINS

Blog

Els Delai al Vallespir

Tot sorgeix d’un contacte que ens va donar un amic nostre que treballava en aquell moment el Grup Vivaldi de Figueres.

Aquest contacte ens va portar a Céret, en concret, en un bar que es deia “La Chunga”. Allà vam conèixer en François Parramon, en “Xisku de Céret”.

En aquells moments tocàvem al mercat de Céret i en François Parramon ens va obrir les portes a tot un mon on vam conèixer a fantàstiques persones i una nova cultura.

Pobles com Argelès-sur-Mer, Sant Llorenç de Cerdans, Prats de Molló, són pobles on es fan unes festes molt divertides com; La Féria de Céret, la Festa de l’Ós, etc…

Tenen una manera de gaudir les festes majors completament diferent el que estem acostumats a la nostra comarca, l’Alt Empordà. Al Vallespir ens han acollit molt bé i em fet grans amistats participant en molts esdeveniments privats, com casaments i aniversaris.

Durant aquells anys també vam conèixer la Priscilla Beauclair, gràcies a ella vam tenir la oportunitat d’anar a tocar al festival Fête de l’Humanité a París. Es un festival de caire polític-cultural on es concentren stands de totes les regions de França i la majoria de països del món. Cadascuna amb la seva particular música i carta de menjar. Un luxe!

En conclusió, estem molt contents perquè podem dir que hem fet una petita família gràcies a la música.

No Comments

Post a Comment