Latest Album

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac.

banner
RORY ROLLINS

Blog

Els Delai a l’estudi Rusticbucrecords de Figueres

Els Delai a l’estudi Rusticbucrecords de Figueres van passar una jornada intensa rodejats de bon material i bons prefessionals amb un mateix objectiu, fer una bona grabació de la nova cançó “el momento”

La famosa màquina de cafè

El dia va començar emocionant. Quan vam arribar a l’estudi ens vam adonar que no hi havia màquina de cafè, i en aquelles hores del matí recent llevats del llit, el primer que ens ve de gust és fer un cafè ben calent abans de posar-nos a treballar.

Trobar una cafeteria en aquelles hores del matí en mig d’una pandèmia era poc més que una odissea, però el final ho vam aconseguir i vam poder agafar les forces que necessitàvem. Cal saber que rusticbucrecords ja té una màquina de cafè que combina amb el logotip de l’empresa, impecable.

Grabació “el momento”


Ara sí, ja estàvem preparats per tornar a l’estudi d’en Carles Monfort i posar-nos a la feina. Tot just començar la gravació, el primer que vam fer va ser una pista “unplugget” per poder- nos situar tots en un punt de partida.

Fet això, en Ramón va gravar la seva part posant les bases del tema amb la bateria, quan va ser enllestit, en Martin i el seu baix van acabar de
posar la guinda al pastís i entre ells dos van deixar el tema a punt de caramel perquè en Domènec, en Joan i l’Eudald poguessin fer els decoratius pertinents.

Els Delai a l’estudi Rusticbucrecords de Figueres van passar una jornada intensa rodejats de bon material i bons prefessionals amb un mateix objectiu. Enregistrar “el momento”

Eudald de la Higuera Pou

Tot seguit, en Domènec va posar uns “rift” amb la guitarra elèctrica que feien caminar el tema d’allò més bé i en Joan amb el seu piano, va decorar les melodies com si d’un Velázquez es tractés. L’Eudald, per la seva part, amb la guitarra flamenca l’hi va donar el toc rumbero característic dels Delai. Amb això i acabat el tema musical, ja estava llest perquè en Carles pogués treballar i afinar-ho tot.

I ben bé que els va afinar, perquè el tema sona que se les toca. Ara si que només ens faltava cantar les lletres per deixar el tema enllestit. En Domènec i l’Eudald van ser els responsables de cantar les lletres d’un tema anomenat “El Momento”, que és la primera cançó del tercer disc, encara no enllestit, de “Els Delai”.

Vídeo del dia


Finalitzada la jornada de grabació, en Carles havia cridat uns amics seus perquè enregistressin en video tot el dia de feina i ens van demanar que féssim una petita crítica a l’estudi, Rusticbucrecords. Va ser la part més divertida del dia, ja que no estem acostumats a fer aquest tipus de coses i ens vam fer un tip de riure sino, mireu el video!

Link a vídeo aquí.

No Comments

Post a Comment