Latest Album

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac.

banner
RORY ROLLINS

Blog

LA NOVA WEB DELS DELAI

Per fi tenim ja la nova web dels Delai.

Després d’uns quants anys hem decidit fer la web dels Delai i deixar de banda l’antic blogspot que utilitzàvem. La veritat, sempre hem comunicat a través de les xarxes socials. Hem pensat que un punt central on s’organitzi tot el material i ens faciliti la comunicació amb seguidors i promotors, ens vindria bé.

A qui va dirigida?

La nova web dels Delai va dirigida a totes aquelles persones que vulguin saber qui som, què fem, on ens poden veure i a la contractació. Volem que la web sigui el nostre node principal que reculli les novetats, els enllaços a les nostres xarxes i faciliti la comunicació amb els programadors. Hi podrem trobar també una botiga externalitzada, on poder comprar una samarreta o dessuadora personalitzada.

Booking

Tenim la ideia d’estandaritzar els pressupostos. Per això en formulari de contacte hi posem uns camps predefinits, per poder donar resposta ràpida i precisa quan fem un pressupost.

La botiga

La botiga online dels Delai és completament externa per donar màxima garantia de seguretat en el pagament, agilitat en l’enviament i possibilitat de personalització. També assegurem així un stock de totes les talles en qualsevol moment. En cap cas és per nosaltres una font important d’ingressos per l’ajustat marge que ens queda. Tot i així pensem que un servei de merchandasing és important per aquells que volen tenir un petit record de la nostra banda, i una oportunitat per fer un obsequi personalitzat.

No Comments

Post a Comment